Numerologie is de leer van de getallen. Ieder cijfer geeft een schat aan informatie over de aard, aanleg, karakter en het functioneren van de mens.

Numerologie is eeuwen oud. Griekse wijsgeren constateerden al dat getallen vibraties hebben die ons be´nvloeden. Mythen en sprookjes vertellen ons dat getallen ook een universele betekenis hebben waar iedereen informatie uit kan halen.

Volgens een speciale rekenmethode wordt aan de hand van een geboortedatum een individuele numeroscoop (=horoscoop van getallen) gemaakt. Uit de individuele numeroscoop kan vervolgens op allerlei gebied persoonlijke informatie worden gehaald.

Van twee individuele numeroscopen kan één relationele numeroscoop worden gemaakt, waaruit bijvoorbeeld informatie te halen is op het gebied van ouder-kind relatie, relatie van twee levenspartners, werkgever-werknemer relatie en relatie tussen twee collega's.

In het bedrijfsleven kan een numeroscoop onder meer waardevolle aanvullende informatie bieden bij sollicitaties, oplossen van arbeidsconflicten, optimaliseren van onderlinge communicatie en het vergroten van een efficiënte samenwerking.

Het consult is bedoeld voor diegenen die bewuster en doelgerichter bezig willen zijn in hun leven, in hun verschillende relaties en in hun omgang met anderen.


Individueel
Harderwijk: € 27,50 per consult
Zeewolde: € 27,50 per consult
Bij u aan huis: € 27,50 per consult, excl. reiskosten

Relationeel
Harderwijk: € 41,25 per consult
Zeewolde: € 41,25 per consult
Bij u aan huis: € 41,25 per consult, excl. reiskosten

  Voor bedrijven zijn prijsafspraken per dagdeel overeen te komen.


tel: 036-5226433
fax: 036-5225424
e-mail: info@5elementen.com